The DJs

Harry Mulder

Born and raised in Scheveningen The Hague, DJ Harry Mulder listened to a lot of illegal radio stations. One of them was Radio Stad Den Haag, an illegal radio station that played Italo Disco and High Energy Disco hits from the 80s.

Harry also collected vinyl records and was DJing in his home studio. His favorite club was Sandokan in Scheveningen. Sandokan became club Exposure in the 90s and was one of the first house clubs. In that time he started his own radio station, Exclusief FM. Up until now he is spinning his turntables with house music!

 

 

Marco Schuller

Geïnspireerd door de sound die gedraaid werd in de Roxy en de Richter is Marco begonnen met draaien in 1992, van 1992 t/m 1995 draaide hij als ‘resident dj’ bij de Highlander in Alphen a/d Rijn samen met dj M.A.B. en gast dj’s, zoals Angelo D’Onorio, Marcello, 100% Isis en Alvredo. In 1993 draaide Marco in zijn eerste grote club, de Waakzaamheid Koog a/d Zaan, snel daarop volgde jaren met regelmatig boekingen en speelde ook meerdere keren in tenten zoals club IT en Sinners in Heaven. In 1996 en 1998 draaide Marco voor oa. Silly Symphonies in les 2 Alpes Frankrijk op snowacademy. Voor de rest in de jaren negentig heeft Marco ook evenementen gedraaid zoals Koninginnedag in Amsterdam bij de Bulldog (oudezijds voorburgwal), veel op Leids ontzet 2/3 oktober in Leiden en eigen verjaardagsfeestjes georganiseerd, waarvan 1996 en 1997 de beste waren. De eerste gaf hij op een boot in Amsterdam samen met Jelle Jansen van Friet Records met dj’s zoals Alwin, Eva en JVM en de tweede was in de Sinners in Heaven samen met Bas Abel. In deze periode draaide Marco voornamelijk house, maar ook tech-house. In 1999 kwam Marco meer in aanraking met techno, draaide veel in zijn toenmalige woonplaats Harmelen samen met Mykaz (Trouw, xt3radio) nog steeds inwoner daar en zelfs in 2003 in een nieuwe sporthal een 1000+ feest gedraaid samen met Mykaz en Erick E. In 2000 had Marco zijn eerste buitenlandse toer namelijk in Bulgarije en deed plaatsen aan zoals Varna (4000+), Golden Sands, Sofia en Burgas. In 2002 verhuisde Marco naar Scheveningen, waar hij begon met draaien in strandtenten zoals de Karavaan, Mecca, Billabong (nu Boomrang) en Blue Lagoon. Daar heeft hij weer wat rustige stijlen in de house gedraaid. Vanaf 2005 heeft Marco 3 maal een tour gedaan in Polen, waaronder 1 maal voor RMF Maxxx, de poolse 538. In die zelfde periode is hij ook regelmatig gaan draaien voor Leiden City Beats met gast dj’s zoals Jean, Mark van Dale en Ramon(LADS). De laatste jaren doet hij regelmatig een setje op exclusieffm, andere radiostations en boekingen, waarvan in april 2012 in de Haagse Toren (Strijkijzer) 1 van de memorabele blijft, door het kort daarna overlijden van de organisatie frontman Rene Mulder (Exposure). Vanaf 2012 draait Marco regelmatig in Ibiza en Italië en was in 2015 resident Dj van de Harbour Club Ibiza. Marco heeft de laatste jaren ook muziek gemaakt en draait af en toe zijn eigen nummers en hij wilt snel gaan releasen. Marco heeft al een hele lange periode zeker voor 2000 onder de naam dj diMarco gedraaid, maar er is de laatste jaren iemand in de picture gekomen, die de zelfde naam hanteert en Marco draait voornamelijk weer onder zijn volledige naam. De voorkeur in muziek is tegenwoordig tech-house en als de gelegenheid zich voordoet techno, maar hij is niet vies van een deephouse setje.